Urządzenia i Akcesoria
Grissini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 pezzi
Składniki
-
280 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero1 cucchiaio di sciroppo di malto d'orzo
-
2 cucchiaini di lievito secco, (8g)15 g di lievito fresco
-
500 g di farina di grano q.b.
-
80 g di olio extravergine di oliva q.b.
-
1 cucchiaino di sale
-
50 g di farina di semola di grano duro
-
1 - 2 cucchiai di semi di papavero1 - 2 cucchiai di semi di sesamo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.5 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.03 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
4 godz.
Insalata di barbabietola con rafano
10 min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Grissini stirati
1 godz. 20 min
Piadina romagnola
15 min
Pane rustico
2 godz.
Pane per toast
16 godz.
Yogurt
12 godz.
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Pane di segale vallesano
10 godz.
Grissini
1 godz. 20 min