Urządzenia i Akcesoria
Pan Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fette
Składniki
-
20 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)20 g di lievito fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grittibänz dolci
2h 15min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45min
Pan Brioche
5h
Crostata di mele
1h 15min
Pan brioche
9h 30min
Gulasch di manzo
1h 5min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Nessuna valutazione
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Cake al limone
1h 5min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25min