Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Pane per toast
3h
Pan Brioche
5h
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Marzapane
1h 10min
Pan brioche
9 Std. 30 Min
Pane per toast
16sa
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Bevanda disintossicante per la pelle
Brak ocen
Panini al müesli
Brak ocen
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 min