Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette

Składniki

Torta al cioccolato e frutta secca
  • di burro per imburrare
  • 6 uova
  • 100 g di mandorle con la pelle
  • 100 g di gherigli di noce
  • 100 g di nocciole sgusciate, con la buccia
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 80 g di zucchero
  • 150 g di burro morbido, a pezzi
Crema alle nocciole e cacao
  • 100 g di zucchero
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 50 g di pasta di nocciole senza glutine
  • 100 g formaggio fresco spalmabile
  • di noci miste, intere per decorare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 9.4 g
Kalorie 1730.7 kJ / 413.6 kcal
Tłuszcz 33.4 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 19.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...