Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 g de beurre
- 100 g de sucre et un peu plus pour les ramequins
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 4 œufs
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- 15 g de fécule de maïs
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 15 - 20 g de sucre glace (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2484 kJ / 595 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies tout chocolat
30 min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1j 30 menit
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5h
Sauce hollandaise
15min
Cookies
50 menit
Meringues de l'Emmental
2h 15 min
Forêt noire
2j 30 menit
Brownies
45 Min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2h 45 min
Meringue
10 min
Petits fondants au chocolat
40 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 min