Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile de tournesol
- 20 g de jus de citron
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de gousses d'ail, pelées
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 11556 kJ / 2762 kcal
- Białko
- 2.87 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 299.88 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 Min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min
Sauce béchamel
15min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Penne all’arrabbiata
20 min
Tarte au vin cuit
45 Min
Beurre aux herbes
5min
Linguine saumon et vodka
20 min
Sauce à l’ail
15min
Sauce bolognaise
3h 15min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min