Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
granulated maple sugar to taste (see Tip)20 - 30 g
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)160 g
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
Poached Eggs
-
eggs, large4
-
water1700 g
-
vinegar50 g
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)80 - 100 g
-
chives, fresh thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
423.8 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
2226.9 kJ /
532.3 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everything Maple
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Brak ocen
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Italian hot chocolate
10 min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min