Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
granulated maple sugar to taste (see Tip)20 - 30 g
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)160 g
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
Poached Eggs
-
eggs, large4
-
water1700 g
-
vinegar50 g
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)80 - 100 g
-
chives, fresh thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
423.8 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
2226.9 kJ /
532.3 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gut Immunity Shot
5 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Pizza Diavola
Brak ocen
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Arnold Palmer Lemonade
20 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Pistachio Butter
5 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Seafood Soup
Brak ocen
Gambas
10 min