
Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
granulated maple sugar to taste (see Tip)20 - 30 g
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)160 g
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
Poached Eggs
-
eggs, large4
-
water1700 g
-
vinegar50 g
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)80 - 100 g
-
chives, fresh thinly sliced
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
532.3 kcal /
2226.9 kJ
Białko
17.2 g
Tłuszcz
43.1 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Sód
423.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Everything Maple
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Możesz także polubić...
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Focaccia
3 godz.
Ghostly Pizza
2 godz. 10 min
Pink Waffles with Fruit
30 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pancake muffins with banana and chocolate
30 min
Basil pesto
10 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Blueberry cheesecake ice cream
14 godz. 35 min