Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
granulated maple sugar to taste (see Tip)20 - 30 g
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)160 g
-
egg yolks3
-
salt to taste1 pinch
-
black pepper, ground to taste1 pinch
Poached Eggs
-
eggs, large4
-
water1700 g
-
vinegar50 g
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)80 - 100 g
-
chives, fresh thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
423.8 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
2226.9 kJ /
532.3 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Chocolate Peanut Butter Tiramisu
15 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Liver Detox (Metric)
5 min