Urządzenia i Akcesoria
Chicken moghrabieh
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
olive oil2 tbsp
-
ground caraway3 tsp
-
ground cinnamon3 tsp
-
chicken meat, skinless and boneless cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1250 g
-
salt2 tsp
-
pepper, freshly ground1 tsp
-
butter70 g
-
dried chickpeas soaked (for at least 12 hours) and drained250 g
-
pearl onions300 g
-
frozen moghrabieh couscous (pearl couscous), defrosted1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42.5 g
Kalorie
2234 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
47.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Kashta cream
10 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with rice
1 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min