Urządzenia i Akcesoria
Seafood rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
clams400 g
-
whole unpeeled prawns300 g
-
water800 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned200 g
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
rice350 g
-
parsley, fresh chopped2 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
white wine150 g
-
orange juice50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.02 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
14.79 g
Węglowodany
52.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Brak ocen
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 godz. 10 min
Salt Cod Fritters
45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Lemon chicken
50 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min