Urządzenia i Akcesoria
Seafood rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
clams400 g
-
whole unpeeled prawns300 g
-
water800 g
-
garlic cloves2
-
chopped tomatoes, canned200 g
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
rice350 g
-
parsley, fresh chopped2 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
white wine150 g
-
orange juice50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.02 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
14.79 g
Węglowodany
52.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Beef Stroganoff
1 godz.