Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portion
Składniki
-
red bell pepper quartered, stem and seeds removed4
-
onion sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic clove2
-
olive oil to drizzle and rub
-
beef flank steak910 gram
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
salt½ teaspoon
Red Pepper Sauce
-
olive oil115 g
-
salt to taste½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
35 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Russian salad
1 godz. 15 min