Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portion
Składniki
-
red bell pepper quartered, stem and seeds removed4
-
onion sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic clove2
-
olive oil to drizzle and rub
-
beef flank steak910 gram
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
salt½ teaspoon
Red Pepper Sauce
-
olive oil115 g
-
salt to taste½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461 mg
Białko
35 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Moussaka Wraps
50 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Steak au Poivre
20 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min