Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 red bell pepper, quartered, stem and seeds removed
- 2 onion, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 garlic clove
- olive oil, to drizzle and rub
- 910 gram beef flank steak
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- ½ teaspoon salt
Red Pepper Sauce
- 115 g olive oil
- ½ teaspoon salt, to taste
- ¼ teaspoon black pepper, ground
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 461 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45 min
Steamed Seafood Tower
40min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
Brak ocen
Guinean prawns
Brak ocen
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Pasta alla Nerano
40min
Lemon Garlic Chicken
30min