Grilled Steaks with Red Pepper Sauce

Grilled Steaks with Red Pepper Sauce

3.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portion

Składniki

  • red bell pepper quartered, stem and seeds removed
    4
  • onion sliced in rounds (¼ in.)
    2
  • garlic clove
    2
  • olive oil to drizzle and rub
  • beef flank steak
    910 gram
  • black pepper, ground
    ¼ teaspoon
  • salt
    ½ teaspoon
Red Pepper Sauce
  • olive oil
    115 g
  • salt to taste
    ½ teaspoon
  • black pepper, ground
    ¼ teaspoon

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 454 kcal / 1900 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 461 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...