Urządzenia i Akcesoria
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets with skin, cut in pieces (4 cm)600 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves3
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
dried chillies rinsed, deseeded, soaked for 5 minutes and cut in 3 cm length15
-
brown sugar10 g
-
salt1 pinch
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water1 tbsp
-
onions cut in wedges50 g
-
roasted cashew nuts (opcjonalnie)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1250 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Curry Chicken
1 godz.
Lemon Chicken
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Yee Mee
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min