Urządzenia i Akcesoria
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets with skin, cut in pieces (4 cm)600 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves3
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
dried chillies rinsed, deseeded, soaked for 5 minutes and cut in 3 cm length15
-
brown sugar10 g
-
salt1 pinch
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water1 tbsp
-
onions cut in wedges50 g
-
roasted cashew nuts (opcjonalnie)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1250 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Yee Mee
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Curry Chicken
1 godz.
Mee Goreng Mamak
15 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Char Kway Teow
15 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min