Urządzenia i Akcesoria
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets with skin, cut in pieces (4 cm)600 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
garlic cloves3
-
sesame oil dark (roasted)30 g
-
fresh ginger cut in thin slices20 g
-
dried chillies rinsed, deseeded, soaked for 5 minutes and cut in 3 cm length15
-
brown sugar10 g
-
salt1 pinch
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water1 tbsp
-
onions cut in wedges50 g
-
roasted cashew nuts (opcjonalnie)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1250 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min