Cake au chocolat et gingembre confit

Cake au chocolat et gingembre confit

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • de beurre et un peu pour le moule
    180 g
  • de farine et un peu pour le moule
    180 g
  • de pâte d'amande
    140 g
  • de sucre
    165 g
  • de beurre
    180 g
  • œufs
    4
  • de lait entier
    150 g
  • de farine
    180 g
  • de poudre à lever (½ sachet)
    1 c. à café
  • de cacao en poudre
    40 g
  • de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao en morceaux
    70 g
  • de gingembre confit coupé en petits dés et roulé dans la farine
    135 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 467 kcal / 1951 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...