Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de beurre, et un peu pour le moule
- 180 g de farine, et un peu pour le moule
- 140 g de pâte d'amande
- 165 g de sucre
- 180 g de beurre
- 4 œufs
- 150 g de lait entier
- 180 g de farine
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 40 g de cacao en poudre
- 70 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 135 g de gingembre confit, coupé en petits dés et roulé dans la farine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1951 kJ / 467 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake au citron
1sa 5 dk
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 min
Focaccia croustillante
2h 10min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Lasagnes classiques
2 Std.
Brownies
45 dk
Focaccia à la farine d'épeautre
Brak ocen
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Gâteau choco-coco
40 min
Cake aux baies
1j 15 menit
Cake à l'orange
1h
Tortiglioni saumon et crevettes
40 min