Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle pelate
- 40 g di zucchero
- 30 g di prezzemolo fresco
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 2 cucchiaini di cannella
- 6 uova
- 700 g di petto di pollo, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe di Giamaica, in polvere
- 80 g di olio di oliva
- 8 fogli di pasta brik
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2304 kJ / 554 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gugelhopf veloce
Pas d’évaluation
Curry di zucca
1 Std.
Gelato soft alla vaniglia
13u.
Café de Paris
30 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 λεπτ.
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Torta al malto d'orzo
55 λεπτ.
Torta di Pasqua
1h 45 min
Pane all'aglio
15 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Magdalenas
1 Std.