Urządzenia i Akcesoria
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 pezzi
Składniki
-
170 g di zucchero
-
80 g di burro a pezzi
-
200 g di farina
-
1 limone solo la scorza grattugiata
-
110 g di acqua di fiori d'arancio
-
250 g di mandorle pelate
-
2 cucchiaini di cannella
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee dal Marocco
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Läckerli di Basilea
1 godz. 10 min
Salsa french dressing
20 min
Crema Thermomix®
45 min
Biscotti alle noci
1 godz. 15 min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
Brak ocen
French Dressing
15 min
Brezel
1 godz. 15 min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Pane all'aglio
15 min
Chicchi di caffè
1 godz. 15 min
Pane alle pere
28 godz.
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min