Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 takjes koriander, enkel de blaadjes
- 4 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 120 g uien, doormidden gesneden
- 500 g lamsschouder, in stukken (4 cm)
- 3 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 60 g olijfolie
- 150 g wortelen
- 80 g rapen
- 200 g courgettes
- 300 g couscous, medium
- 850 g water
- 1 ½ tl kaneel
- 1 tl gemalen gember
- 100 g rozijnen
- 260 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 1 snuifje saffraan, gemalen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3527 kJ / 843 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Turkse gekruide lamshapjes
Brak ocen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Beef laab
1h 5min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Brak ocen
Lamsstoofpotje
1h 45min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min