Urządzenia i Akcesoria
Scampi cajun citroen pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie3 takjes
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie50 g
-
zout1 ¼ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
rauwe gepelde scampi's darmkanaal verwijderd500 g
-
suiker1 tl
-
cayennepeper, gedroogd, vlokken½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
water
-
groentebouillonpasta1 el
-
citroengras, vers10 g
-
pasta, droog250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes20 g
-
room, elk type (van koemelk)50 g
-
citroen in partjes gesneden, voor de garnering1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2740 mg
Białko
29.3 g
Kalorie
2193.4 kJ /
524.2 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwarmende gerechten
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm met rijst en champignons
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Soubisesaus
Brak ocen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min