Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 1 ½ tl fijn zout
- 30 g olijfolie
- 450 g pasta, droge type, penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- 250 g uien, in vier gesneden
-
15
g peterselie (ong. 20 takjes)
lub 15 g koriander (ong. 40 takjes) - 340 - 390 g tonijn in olie (uit blik)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Hartenbroodjes
1 Std.
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Fideuá van groenten
40 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min