Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 1 ½ tl fijn zout
- 30 g olijfolie
- 450 g pasta, droge type, penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- 250 g uien, in vier gesneden
-
15
g peterselie (ong. 20 takjes)
lub 15 g koriander (ong. 40 takjes) - 340 - 390 g tonijn in olie (uit blik)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Noedelsoep
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 dk
Avocadosap met dadels
5 Min
Charoset
15 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 dk
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min
Vloeibare custard
Brak ocen
Gnocchi Tricolore
35min
Spaghetti met tonijn
40min
Ovenschotel van aardappelen
1sa 30 dk
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min