Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 1 tl olie (bv. koolzaad, zonnebloem)
- 6 eieren, afgekoeld
- zout, naar smaak
- gemalen peper, naar smaak (opcjonalnie)
- zoete paprikapoeder, naar smaak (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Gekookte pasta
20min
Gestoomde rijst
25 Min
Gekookte eieren
20min
Peren in rode wijn
3h 20 min
Peren in rode wijn
5 Std.
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Frittata met gestoomde aardappelen
1sa 15 dk
Gevulde veggieslakken
45 Min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1sa 10 dk
Gehakte uien
5 Min