Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten
TM5 TM6

Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten

3.9 (7 ocen)

Składniki

  • 350 g Brot, in Stücken
  • 500 g Wasser
  • 90 g Olivenöl
  • 150 g Zwiebel
  • 4 Knoblauchzehen
  • 100 g Tomaten, in Stücken
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer, gemahlen
  • frischer Koriander, gehackt, zum Garnieren

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1975 kJ / 473 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
53 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy