Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Radieschen-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Jungspinat, frisch200 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Minze, frisch abgezupft6 Stängel
-
Zwiebel (ca. 50 g), halbiert1
-
Radieschen, rot ohne Blätter (ca. 300 g)1 Bund
-
Salz¾ TL
-
Sauerrahm, 10 % Fettgehalt200 g
-
Zitronensaft20 g
-
pflanzliches Öl15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
642 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natürlich schnell DE
44 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Avocado-Glace
4 godz. 15 min
Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme
45 min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min
Tomaten-Omelette
45 min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 godz.
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Blumenkohlsalat mit Nüssen und Süsskartoffeln
40 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Ingwer-Limetten Drink
40 min