Urządzenia i Akcesoria
Gebackener Spinat mit Eiern
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Blattspinat, gefroren aufgetaut500 g
-
Hartkäse zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)50 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl extra50 g
-
Salz1 TL
-
Mehl50 g
-
Milch500 g
-
Butter30 g
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
schwarzer Pfeffer gemahlen1 Prise
-
Eier6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 godz. 30 min
Thon-Dip
5 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Avocado-Mayonnaise
15 min
Trutenrouladen mit Erbsenpesto
35 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Lauch-Speck-Tarte
1 godz.
Curry-Poulet-Pizza
1 godz. 10 min
Lachsaufstrich mit Chinakohl für Sandwiches
20 min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min