Das Weisse vom Ei-Omelette
TM5 TM6

Das Weisse vom Ei-Omelette

4.2 (12 ocen)

Składniki

  • 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
  • 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Scheiben
  • 50 g Zucchetti, fein geschnitten (2-3 mm)
  • 50 g Tomaten, fein geschnitten (2-3 mm)
  • ½ TL feinkörniges Salz
  • 1 TL Olivenöl, nativ
  • 500 g Wasser
  • 50 g Bresaola in Tranchen
    lub 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
431 kJ / 103 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy