Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti, fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten, fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
lub 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Trutenburger
1j 25 menit
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1j
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Leichter Apple-Pie
45 Min
Blumenkohl-Couscous
10 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1j
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Zucchetti-Omelette
40 min
Rindsstroganoff
45 Min