Urządzenia i Akcesoria
Red lentil soup with cumin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
red lentils300 g
-
water1200 g
-
salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onions cut into quarters240 g
-
rice (opcjonalnie)40 - 50 g
-
butter40 g
-
sunflower oil50 - 60 g
-
ground sweet paprika1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
1381 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Tahini dip (tarator)
5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Crêpes with herbs
1 godz.