Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
-
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
lub 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Poireau rissolé (200 g)
20 min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Oignons et ail sautés
Brak ocen
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Cuisson du riz
25min
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Oignons caramélisés (500 g)
45 min
Rissoler des oignons
20 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min