Tarte de Savoie au chou

Tarte de Savoie au chou

3.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 morceaux

Składniki

  • du beurre pour graisser
  • d'amandes, avec peau
    20 g
  • de feta en morceaux
    200 g
  • de parmesan en morceaux
    50 g
  • de romarin frais effeuillées
    1 - 2 branches
  • de thym frais effeuillées
    6 branches
  • de ricotta
    250 g
  • de crème fraîche, min 30% M.G.
    200 g
  • œufs
    6
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • oignons coupés en deux
    2
  • de chou de Savoie (ou de chou vert) en morceaux
    400 g
  • d'amandes effilées
    5 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 237 kcal / 990 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...