Salade de légumes en verrine

Salade de légumes en verrine

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

Marinade
  • de tahin
    2 c. à soupe
  • de jus de citron
    40 g
  • d'eau
    20 g
  • coriandre, fraîche effeuillées
    1 - 2 branche(s) de
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • gousse d'ail (opcjonalnie)
    ½
  • de sauce de soja
    1 c. à café
Salade
  • de carottes coupées en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • de céleri-branche coupé en morceaux (2-3 cm)
    80 g
  • de courgettes coupées en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • de betteraves crues pelées et coupées en morceaux (2-3 cm)
    130 g
  • avocat coupé en morceaux (2-3 cm)
    ½
  • de chicorée rouge coupées en lanières
    2 - 3 feuilles
  • de graines de pavot
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 175 kcal / 731 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...