Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de Pecorino Romano, en gros morceaux (3 cm)
- 1 piment rouge, tout type
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de pancetta, en dés (2 cm)
-
400
g de tomates pelées, en boîte
lub 300 g de tomates concassées, en boîte - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 67.5 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia au romarin
2h 30 min
Toasts à l'ail
15 Min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40min
Coq au vin
2 godz.
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 分钟
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Burgers de dinde
1h 25min
Risotto alle cinque P
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min