Bucatini à l'amatriciana

Bucatini à l'amatriciana

4.5 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de Pecorino Romano en gros morceaux (3 cm)
    40 g
  • piment rouge, tout type
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de pancetta en dés (2 cm)
    150 g
  • de tomates pelées en boîte
    400 g
    300 g de tomates concassées, en boîte
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir, moulu
    1 pincée
  • de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
    360 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 525 kcal / 2197 kJ
Białko 21.4 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 67.5 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...