Bucatini à l'amatriciana

Bucatini à l'amatriciana

4.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de Pecorino Romano en gros morceaux (3 cm)
  • 1 piment rouge, tout type
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g de pancetta en dés (2 cm)
  • 400 g de tomates pelées en boîte
    300 g de tomates concassées, en boîte
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21.4 g
Kalorie 2197 kJ / 525 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 67.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...