Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pâte sèche, type fidelini
-
250
g de tomates, en morceaux
lub 250 g de tomates concassées en conserve, en morceaux - 50 g de purée de tomates
-
2
c. à café bombées de pâte de bouillon, de viande ou de légumes
lub 2 cubes de bouillon (pour 0.5 l), de viande ou de légumes - ½ - 1 c. à café de cumin en poudre, au goût (opcjonalnie)
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goulache
1 godz. 5 min
Salade russe
1小时 15 分钟
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Menu à trois plats pour deux en 30 minutes
1小时 15 分钟
Riz aux fruits de mer
1小时 15 分钟
Boeuf Stroganoff
45 Min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1hod. 40min
Velouté de tomates et de courges
25min
Penne au thon
35min
Soupe de pommes de terre-champignons
45 Min
Cornettes à la viande hachée
30min
Soupe d'orge
1h 20min