Focaccia aux tomates cerises

Focaccia aux tomates cerises

4.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts

Składniki

La pâte
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
    30 g
  • d'eau
    260 g
  • de sucre
    1 c. à café
    1 c. à café de poudre de malt
  • de levure boulangère fraîche (20 g)
    ½ cube
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • de farine blanche et un peu plus pour fariner
    500 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
La garniture et la finition
  • de tomates cerises coupées en deux
    200 g
    200 g d'olives, tout type, dénoyautées
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de sel
    2 pincées
  • d'eau
    20 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 388 kcal / 1625 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 458 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...