Focaccia aux tomates cerises

Focaccia aux tomates cerises

4.6 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts

Składniki

La pâte
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
  • 260 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
    1 c. à café de poudre de malt
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
  • 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
  • 200 g de tomates cerises coupées en deux
    200 g d'olives, tout type, dénoyautées
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 pincées de sel
  • 20 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Sód 458 mg
Białko 10 g
Kalorie 1625 kJ / 388 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...