Trutenrollen mit Gorgonzola
TM31 TM5 TM6

Trutenrollen mit Gorgonzola

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 10 Trutenschnitzel
  • 1 Schalotte
  • 40 g Olivenöl, nativ
  • 200 g Jungspinat, frisch, gewaschen und getrocknet
  • 250 g Gorgonzola oder andere Sorte Blauschimmelkäse (z. B. Roquefort, Stilton), in Stücken
  • 700 g Wasser
  • 150 g Milch
  • 20 g Weissmehl
  • 1 TL feinkörniges Salz
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2130 kJ / 509 kcal
Białko
51.5 g
Węglowodany
7.5 g
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy