Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 Zweigchen frische Petersilie, nur Blätter
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 30 g Butter
- 10 g Olivenöl, nativ
- 400 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 10 g Rotwein
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- 250 g Fontina, in Scheiben
- 20 Scheiben Brot (z. B. Ciabatta, Baguette)
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchettibeilage
30min
Eier-Tatar
35min
Eier-Canapés
10min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Penne mit Thon
35min
Hörnlisalat
30min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30min
Fleischvögel mit Gemüse
1h
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min