Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 150 g Makrelenfilets, in Öl
- 100 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne Rigate, von bester Qualität
-
1
Zweigchen Oregano, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
lub 1 Prise Oregano, getrocknet - 1 Zweigchen frischer Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet, zerzupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
4-Käse-Quiche
45min
Fagotto Napoletano
2h 15min
Pizza alla Romana
1h 40 min.
Pennette mit Schwertfisch und Rosmarin-Auberginen
50 min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1小时 15 分钟
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Rindsstroganoff
45min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 min