
Urządzenia i Akcesoria
Devilled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 pieces
Składniki
Homemade Mayonnaise
-
grapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
white wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
Tabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
237.7 kcal /
994.5 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
24.4 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
157 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada