Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Parsnip Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.4 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
307.1 kJ /
73.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chopped Onions
5 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Carrot and swede mash
25 min
Steamed Cabbage
25 min
Steamed Carrots
25 min
Chopped Herbs
5 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Cauliflower Cheese Bake
1 godz. 25 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Kedgeree
45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min