Carrot and Parsnip Mash

Carrot and Parsnip Mash

4.4 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • shallot quartered
    1 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    16 oz
  • parsnips cut into pieces (1 in.)
    10 ½ oz
  • vegetable stock paste
    ½ tsp
  • water
    8 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • fresh ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 156.4 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 307.1 kJ / 73.4 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...