Carrot and Parsnip Mash
TM6 TM5

Carrot and Parsnip Mash

4.4 (26 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 1 oz shallot, quartered
  • 16 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 10 ½ oz parsnips, cut into pieces (1 in.)
  • ½ tsp vegetable stock paste
  • 8 oz water
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
307.1 kJ / 73.4 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
17.4 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
4.8 g
Sód
156.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy