Sautéed vegetables
TM5 TM6

Sautéed vegetables

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g extra virgin olive oil
  • 300 g onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
  • 3 ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
    lub 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
4833 kJ / 1155 kcal
Białko
12.4 g
Węglowodany
48.4 g
Tłuszcz
101.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy