Urządzenia i Akcesoria
Sautéed vegetables
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
12.4 g
Kalorie
4833 kJ /
1155 kcal
Tłuszcz
101.3 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 godz. 40 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Steamed Peas and Sweetcorn
15 min
Steamed Meatballs
30 min
Steamed Leeks
25 min
Steamed Peas
20 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 godz.
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed onions and garlic
10 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min