Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Filling
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease1 oz
-
strawberries hulled, halved7 oz
-
almond liqueur (optional)2 oz
-
7 oz Pink Lady apples, peeled, cored, cut into pieces (¾ in.)Braeburn apples peeled, cored, cut into pieces (¾ in.)7 oz
-
blackberries (see Tip)7 oz
-
sugar3 ½ oz
Crumble
-
hazelnuts2 oz
-
almonds2 oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
rolled oats2 oz
-
sugar3 oz
-
unsalted butter cut into pieces3 ½ oz
Crème Anglaise
-
water35 oz
-
10 ½ oz whole milkheavy whipping cream10 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs5
-
sugar2 oz
-
vanilla bean pod seeds only (see Tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
71.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
612.8 kJ /
147.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Tamarind millionaire's shortbread
50 Min
Berry Mojito Mocktail
Keine Bewertungen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 Std. 30 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 Std.
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Cheese Sauce
15 Min
Lemon Risotto
30 Min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min