Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 4 - 6 Tomaten, getrocknet, in Öl, gut abgetropft
- ¼ Knoblauchzehe (opcjonalnie)
- 400 g Trutenbrustfilets, ohne Haut (4 Tranchen)
- 50 g Olivenöl, nativ
- 1000 g Wasser
- 1 EL Gemüsebouillon
- 400 g grüne Erbsen, frisch, geschält
- 4 Pfefferminze, frisch, gewaschen und getrocknet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chili con Carne
40min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Marokkanische Bohnencrèmesuppe
35min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Mango-Cayenne-Juice
15min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2h 45min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40min