Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1750 g Wasser
- 360 g Pflaumentomaten
- 500 g Aubergine (1-2 Stücke)
- 250 g Mozzarella, frisch (2 Kugeln)
- 6 Scheiben geräucherter Lachs (120-130 g)
- 1 Naturjogurt
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl, nativ
- 6 Basilikumblätter, zum Garnieren
- 30 g Mandelstifte, getoastet, zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Białko
- 17.09 g
- Węglowodany
- 6.36 g
- Tłuszcz
- 18.14 g
- Błonnik
- 2.52 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eier-Tatar
35 Min
Randen-Suppe
45 Min
Risotto milanese
30 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 menit
Ratatouille
40 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Lachsaufstrich mit Chinakohl für Sandwiches
15min
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1j
Crevetten Sweet and Sour
40 min