Wersje kompatybilne
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Velouté, kip en gestoomde groenten
- 80 - 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (opcjonalnie)
- 20 g olijfolie
- 700 g gemengde groenten (bv. courgette, wortel, asperge, paprika, broccoli,...), in stukken (0,5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tl zout
- 400 g aardappelen, in schijfjes (0,5 cm)
-
500
g kipfilet, in repen (5 x 2 cm)
lub 500 g kalkoenfilet, in repen (5 x 2 cm) - 2 el sojasaus
- ½ tl gemalen peper
- ½ tl paprikapoeder (opcjonalnie)
-
20
g boter (opcjonalnie)
lub 1 el room (opcjonalnie)
Mosterdsaus
-
50
g roomkaas
lub 50 g room, min. 30% vet - 1 el mosterd
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 3 - 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 eierdooier (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porties
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Brak ocen
Snel brood
1sa 15 dk
Bloementaartje met amandelcrème
1sa 10 dk
Limonade
5 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Bessenschuim
10 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min