Urządzenia i Akcesoria
Noedelsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (opcjonalnie) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
568 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Gestoomde aardappelkroon
50 min
Cottage pie
1 godz. 10 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Steak Stroganoff
45 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Basisbouillon
Brak ocen
Kip met amandelen
25 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Romige champignonsoep
20 min