Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
TM6 TM5

Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten

4.8 (30 ocen)

Składniki

  • 70 g gele ui, in tweeën gesneden
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
  • 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
  • ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
  • 250 g room, 35% vet
  • 350 g water
  • 80 g witte wijn
  • 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
  • 250 g pasta, droge type, penne

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2954 kJ / 703.3 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
56.8 g
Tłuszcz
33.7 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Błonnik
6.6 g
Sód
885.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy