Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
TM5 TM6

Layered patties and vegetables with bell pepper sauce

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
  • 150 g spring onions, cut into pieces
  • 900 g lamb shoulder meat, minced
    lub 900 g beef, minced
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
  • 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
  • 150 g red peppers, cut into pieces
  • 20 g olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 70 g tomato purée (concentrated)
  • 200 g water
  • 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
  • 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
  • 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1364 kJ / 326 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
19.5 g
Tłuszcz
15.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy