Urządzenia i Akcesoria
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
27 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apam Nasi
Brak ocen
Pork Ball Soup With Cabbage
Brak ocen
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Brak ocen
Chilli chocolate truffle cake
Brak ocen
Matzah
30 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Raw kibbeh
15 min
Chocolate dragée cookies
50 min
Soy bolognese
40 min