Urządzenia i Akcesoria
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
27 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Bulghur
35 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Arseeyah
50 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Banana caramel thickshake (Toddlers and beyond)
24 godz. 10 min