Urządzenia i Akcesoria
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
27 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple strudel
1 godz. 20 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Pineapple and coconut mojito
20 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Avocado coconut ice cream
12 godz. 10 min
Croquembouche
Brak ocen
Kimchi chicken
35 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min