Urządzenia i Akcesoria
Roasted Chicken with Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus 1 tbsp to grease and 1 tsp to drizzle30 g
-
salt divided2 tsp
-
herbs de Provence, dried divided3 tbsp
-
lemon juice15 g
-
chicken cleaned (approx. 1.5kg-2 kg/3.5-4.5 lbs)1
-
water395 g
-
cider100 g
-
potato, waxy skin on, cleaned, sliced (1.5cm/½ in.)340 g
-
sweet potato peeled, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
carrot sliced on the bias200 g
-
acorn squash peeled, diced (1.5cm/½ in.)200 g
-
zucchini skin on, sliced (1.5cm/½ in.)285 g
-
red onion sliced200 g
-
red bell pepper julienned (.75 cm/¼ in.)200 g
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.7 mg
Białko
45.9 g
Kalorie
2981 kJ /
712.5 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Butter
5 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Golden Fruit Smoothie
10 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 godz. 20 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Pork Adobo
55 min
Beignets
3 godz.
Chicken Nuggets
45 min