Urządzenia i Akcesoria
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 pezzi
Składniki
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
6 uova fresche, da frigorifero
-
sale q.b.
-
pepe (opcjonalnie) a piacere
-
paprica dolce (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Uova sode
20 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Verdure al vapore
20 min
Uova sode
20 min
Piselli al prosciutto
20 min
Patate lesse
30 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Salmone con noodles di zucchine
25 min
Frittata solo albumi
35 min
Frittata di zucchine
40 min