Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 6 uova fresche, da frigorifero
- sale, q.b.
- pepe, a piacere (opcjonalnie)
- paprica dolce, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Patate lesse
30 min
Tagliatelle di carote e zucchine
Brak ocen
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Uova sode
20 min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 Min
Budini al cocco al vapore
Brak ocen
Salmone con asparagi e grano
40min
Bevanda digestiva al finocchio
10 min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Cottura della pasta
25 Min