Urządzenia i Akcesoria
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 pezzi
Składniki
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
6 uova fresche, da frigorifero
-
sale q.b.
-
pepe (opcjonalnie) a piacere
-
paprica dolce (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
7 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
15 min
Uova sode
20 min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Pizza Margherita
2 godz.
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Piselli al prosciutto
20 min
Patate lesse
30 min
Contorno di zucchine
30 min
Contorno di spinaci
25 min