Urządzenia i Akcesoria
Peperoni marinati
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
700 g di peperoni misti (gialli, rossi, verdi)
-
100 g olio extravergine di oliva
-
35 g di aceto di vino bianco
-
3 pizzichi di pepe1 cucchiaino di cumino in polvere
-
3 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Condimento all'arancia e curry
Brak ocen
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Polpette di melanzane
45 min
Crostata di mele
1 godz. 15 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Minestra di carote e menta
35 min
Salsa al pomodoro
25 min
Peperoni in agrodolce
30 min