Urządzenia i Akcesoria
Peperoni marinati
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
700 g di peperoni misti (gialli, rossi, verdi)
-
100 g olio extravergine di oliva
-
35 g di aceto di vino bianco
-
3 pizzichi di pepe1 cucchiaino di cumino in polvere
-
3 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Passato di verdure
50 min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Brak ocen
Uova sode
20 min
Parmigiano grattugiato
5 min
Uova sode
20 min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Contorno di verdure
25 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Quiche ai 4 formaggi
45 min
Peperoni marinati
55 min