Ragù di salsiccia Sottovuoto

Ragù di salsiccia Sottovuoto

3.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 porzioni

Składniki

Salsicce Sottovuoto
  • 60 g di cipolla a metà
  • 60 g di carota pelata e a pezzi
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi
  • 400 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
  • 5 g di aceto balsamico
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 3 foglie di salvia fresca
  • 2 rametti di rosmarino fresco
  • 1400 - 1500 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • 50 g di vino bianco
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 2 cucchiaini zucchero
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 878 mg
Białko 16.8 g
Kalorie 1810.6 kJ / 432.8 kcal
Tłuszcz 35.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...