Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di carote, a pezzi
- 300 g di porri, a pezzi
- 200 g di rape, a pezzi
- 100 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 800 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale, + q.b.
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di spinaci baby freschi
lub 200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente - 40 g di burro, a pezzi
- 100 g di pomodori, a dadini
- 8 uova
- 400 g di pane, tostato, a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone
45 min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1 Std. 20 Min
Purè di patate
50min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Vellutata di verdure
40 min
Minestrone
45 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 godz.
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 godz.
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 godz.