Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di carote, a pezzi
- 300 g di porri, a pezzi
- 200 g di rape, a pezzi
- 100 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 800 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale, + q.b.
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di spinaci baby freschi
lub 200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente - 40 g di burro, a pezzi
- 100 g di pomodori, a dadini
- 8 uova
- 400 g di pane, tostato, a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Passato di verdure
50min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Pangrattato
10min
Fagiolini al curry con riso
Brak ocen
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Trancetti croccanti al cioccolato
Brak ocen
Piselli con prosciutto
30min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min