Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Asparagi con patate
50 min
Sorbetto al limone
8h 30min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pasta e fagioli
50 min
Minestrone
45 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Keine Bewertungen
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50 min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Verdure al vapore
20 min