Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 16 oz lean ground beef
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
- vegetable oil, to grease hands
- 20 oz water
- 7 oz grape jelly
- 5 oz ketchup
- ½ oz vinegar
- fresh parsley leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 339 kJ / 81 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 189 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Grisons Barley Soup
55 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2óra 15p
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50p
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15p
Shrimp in Garlic Sauce
25p