Urządzenia i Akcesoria
Angolan fish stew (Calulu)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh green okra100 g
-
lemon juice only1
-
water for rinsing
-
onions cut in pieces300 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
fresh marjoram plus extra for seasoning5 g
-
fresh chilli1
-
vegetable oil100 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)200 g
-
collard greens cut in thin strips (0.5 cm)80 g
-
fresh spinach cut in thin strips (0.5 cm)50 g
-
bay leaf, dried1
-
ground pepper1 pinch
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
flour15 g
-
grouper steaks (approx. 6 pieces)1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1481.2 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 godz.
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Fried Wontons
45 min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Ramen Noodle Soup
40 min