Urządzenia i Akcesoria
Low Carb Cauliflower Stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
dried basil1 tsp
-
dried sage leaf½ tsp
-
dried rosemary, chopped¼ tsp
-
dried white bread cubes Keto bread225 g
-
cauliflower cut into small florets340 g
-
chicken sausage, cooked halved, diced170 g
-
cremini mushrooms quartered115 g
-
rainbow chard leaves and tender stems cut into strips (5 cm/2 in.)170 g
-
unsalted butter cut into pieces115 g
-
onions cut into pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
carrots cut into pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
celery cut into pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves¼ bunch
-
fresh thyme leaves5 - 8 sprigs
-
salt½ tsp
-
chicken stock (see Tip)340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.9 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
866.8 kJ /
207.2 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Coconut Dhal
Brak ocen
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Salsa Brava
10 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Tzatziki
Brak ocen
Spicy tuna dip
5 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.